Yhdistä paikkatieto asiakasdataan MtechMapin avulla

MtechMap on CRM-sovellus, jonka yksi keskeisistä ominaisuuksista on se, että sen avulla saadaan yhdistettyä sekä paikkatieto että asiakasdata. MtechMapin käyttäjä näkee siis samasta sovelluksesta sekä asiakkaan sijainnin että kaikki asiakkaaseen liittyvät oleelliset tiedot.

Mikä on paikkatieto?

Paikkatiedolla tarkoitetaan tietoa, johon saadaan liitettyä maantieteellinen sijainti. Paikkatieto kertoo sen, missä jotakin sijaitsee ja mitä siellä sijaitsee. Paikkatieto yhdistää siis sijaintitiedon sekä ominaisuustiedon. Paikkatietoja voidaan soveltaa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla, ja myös MtechMap-sovellus perustuu paikkatiedon hyödyntämiseen.

Paikkatiedon hyödyntäminen luo myyjälle lisäetua esimerkiksi siten, että sen avulla myyjä pystyy suunnittelemaan reittinsä tehokkaammin, kun näkee asiakkaidensa sijainnin suoraan kartalta. Voidaan säästää siis aikaa ja kilometrejä, kun reitit voidaan suunnitella tehokkaasti kartan avulla.

MtechMapissa pysyy asiakasdata tallessa

Asiakasdata on jokaiselle myyjälle ensiarvoisen tärkeää. MtechMapin avulla voidaan tarkastella yritykselle tärkeitä asiakas- ja myyntitietoja. On tärkeää, että kaikki asiakkaaseen liittyvä tieto on saatavilla helposti silloin, kun sitä tarvitsee.

Sen lisäksi, että sovelluksesta voidaan tarkastella asiakastietoja, voidaan sitä kautta soittaa asiakkaalle, navigoida asiakkaan luokse sekä tehdä muistiinpanoja tapaamisista. MtechMapissa asiakastietoja voidaan myös suodattaa hakukriteereillä. Sovelluksessa voidaan esimerkiksi muodostaa asiakaskohderyhmiä tai alueellisia myyntivolyymeja, ja visualisoida nämä kartalle.

Paikkatieto ja asiakasdata samassa paikassa

MtechMap helpottaa myyjän elämää. Se yhdistää tärkeät asiakastiedot ja paikkatiedot ja kulkee aina mukana puhelimessa. MtechMapin avulla näet, missä asiakkaasi ovat, mitä heistä tiedät ja luot muistiinpanot samaan paikkaan. Tästä lähtien et enää tarvitse erillistä karttasovellusta navigointiin ja erillistä asiakastietojärjestelmää – kaikki on nyt samassa paketissa!

2018-11-21T13:47:15+03:0002.10.2018|