Näin sujui Teslan koeajo!

MtechMapin kuukausiarvonnassa on palkintona koeajo huikealla Tesla X 100D -maasturilla. Marraskuun arvonnan onnellinen voittaja oli Turun Konekeskuksen Jani Heikkilä, joka sai käyttöönsä maasturin marraskuun lopulla yhteistyökumppanimme Sixtin vuokraamosta. Heikkilä oli kuullut MtechMapista ja arvonnasta kollegan kautta. Voitto oli Heikkilälle iloinen yllätys, koska hän on ollut jo pidempään kiinnostunut sähköautoista.

Teslalla ajo sujui miellyttävästi, vaikkakin liukkaalla säällä

Heikkilälle Teslan koeajo oli ensimmäinen laatuaan, ja se sujui hyvin – vaikka kelit olisivat voineet olla parempia. ”Ajelin Turussa ja ylipäätään Varsinais-Suomessa noin 400 kilometrin matkan. Harmikseni koeajon ajankohtaan sattui marraskuulle tyypilliset liukkaat kelit, joten en päässyt kokeilemaan autoa ihan täysillä.”

Heikkilällä on normaalisti käytössä Skoda Octavia. ”Teslan maasturi on fyysisesti isompi, ja onhan tuo moottoriääni hiljainen sähköautossa. Rengasäänet tosin tulivat esille yllättävän hyvin”, Heikkilä summaa eroja Teslan ja Skoda Octavian välillä. Latausta kokeiltiin myös kotipihassa, mutta erilliselle latauspisteelle ei lähdetty.

MtechMap on tuttu CRM-järjestelmä Turun konekeskuksessa

Miellyttävä ajokokemus ja toimivat CRM-järjestelmät ovat molemmat tärkeitä asioita liikkuvaa työtä tehtäessä. Heikkilä itse ei tee varsinaista liikkuvaa työtä, mutta työskentelee omien työtehtäviensä lisäksi myyntijohtajien ja myyntipäälliköiden tukena Turun Konekeskuksessa.

Turun Konekeskuksessa MtechMapin käyttöönotto on määrittelyvaiheessa, eli yrityksessä mietitään, miten se otetaan myyntiosastolla käyttöön. Turun konekeskuksen myyntitiimissä on 20 liikkuvaa työtä tekevää myyjää ympäri Suomen, joten MtechMapin kaltainen kartta-CRM tulee tarpeeseen.

Heikkilä näkee MtechMapissa valtavan paljon mahdollisuuksia. ”Visuaalisuus on ehdottomasti plussaa ja se, että näkee nopealla vilkaisulla, mikä tilanne asiakaskäynneissä on.”

Tulevaisuuden kehittämisideoista kysyttäessä Heikkilä ehdottaa, että olisi mainiota, mikäli MtechMap kommunikoisi tulevaisuudessa myös toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Sähköautot ovat tulevaisuus

Vielä Heikkilä ei kuitenkaan ole lähdössä autokaupoille koeajon perusteella.

”Sähköauto sinänsä kiinnostaa, mutta en tiedä, onko se juuri tämä malli – rengasäänet tulivat melko voimakkaasti esiin ja onhan tämä hintava malli. Ehdottomasti sähköautot ovat kuitenkin tulevaisuus.”

Mikäpä olisikaan parempaa, kuin tehdä liikkuvaa myyntityötä hiljaisella ja ekologisella sähköautolla?

2018-12-18T15:23:43+02:0018.12.2018|