Mikä on MtechMap?2019-01-28T10:11:12+03:00

MIKÄ ON MTECHMAP?

MtechMap on karttapohjainen CRM-sovellus, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kännykällä ja tabletilla. Sovellus sopii esimerkiksi liikkuvien myynti- ja palveluorganisaatioiden käyttöön. Alta löydät lisää tietoa sovelluksesta ja sen tilauksesta. Tutustu myös ohjevideoihimme.

MtechMapin tilaus onnistuu helposti tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: soita 044 7177 700 tai sähköpostitse support@mtechmap.fi. Palvelemme arkisin 9-16.

Voimme tällä hetkellä tarjota MtechMapin perusversion edulliseen hintaan. Voit kokeilla perusversiota kuukauden ajan maksutta ottamalla yhteyttä asiakastukeemme. Mikäli tarvitset joitakin tiettyjä ominaisuuksia tai Sinulla on ajatuksissa hyödyntää sijaintitietoa muuten, räätälöimme mielellämme käyttöösi oman version MtechMapista. Ota tällöin meihin yhteyttä samalla lomakkeella.

MtechMap on web-sovellus, joka toimii selaimella sekä tietokoneella että puhelimessa. MtechMap-sovellusta ei tarvitse erikseen ladata, jolloin se ei vie puhelimen tai tabletin tallennustilaa juuri lainkaan. Sovelluksen pikakuvakkeen voi ladata mobiililaitteen aloitusnäyttöön. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että web-sivusta luodaan kirjanmerkki, josta sovellus on nopea avata. Tutustu käyttämäsi selaimen ohjeisiin selvittääksesi miten tämä tehdään, tai ota yhteyttä asiakastukeen niin selvitämme sen.

MtechMap toimii parhaiten Android-mobiililaitteissa Chrome-selaimella. Sovellus toimii myös muilla tietokoneen tai mobiililaitteen webselaimilla, mutta joitain puutteita saattaa ilmetä.

MtechMap toimii yleisimpien selainten uusimmilla versioilla (Edge, Firefox, Chrome). Myös Safarilla sovellus toimii suurimmaksi osaksi, työskentelemme saadaksemme sovelluksen tuen Safarille. Huomaathan, että vanhoilla Internet Explorerin versioilla (7 tai vanhemmat) sovellus ei välttämättä toimi.

Mene MtechMapin kirjautumissivulle ja klikkaa “Unohtuiko salasana?” -painiketta. Aseta sähköpostikenttään käyttäjätunnuksesi / sähköpostiosoitteesi, jonka olet ilmoittanut käyttäjätilin luonnissa. Järjestelmä lähettää sinulle sähköpostitse linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi uuteen.

MtechMapin nettisivuilta ja MtechMapin YouTube-kanavalta löydät lyhyitä opastusvideoita, jotka keskittyvät yhteen ominaisuuteen kerrallaan. Lupaamme, että teemme vain videoita, joilla MtechMapin opettelu on helppoa.

MtechMapin asiakastuki palvelee sinua sähköpostilla support@mtechmap.fi ja Facebookin chatilla arkipäivisin 9-16 välillä. Voit myös soittaa meille numeroon 044 7177 700.

Voit lisätä asiakkaita sovellukseen kahdella tavalla: suoraan sovelluksen kautta tai tuomalla asiakastiedot excel-tiedostomuodossa. Asiakkaiden poistaminen onnistuu suoraan sovelluksesta. Tarkempia tietoja saat tutustumalla ohjeisiimme tai asiakastuesta.

Sovellusta uudistetaan säännöllisesti. Julkaisemme sovelluksesta uusia versioita, joissa on parannettuja tai uusia ominaisuuksia. Kerromme sinulle tietoja sovelluksen uusista ominaisuuksista julkaistuamme ne. Sovellusta kehitetään asiakaslähtöisesti, joten toiveesi uusista ominaisuuksista kannattaa ehdottomasti kertoa meille. Ota yhteyttä asiakastukeen. Sovellusta myös kehitetään aktiivisesti, joten osa toivotuista ominaisuuksista voi jo olla tulossa.

Tiedot sovellukseen tuodaan Excelillä. Lataa Oppaat-sivultamme Asiakasrekisterin Excel-pohja. Siitä selviää, mitä tietoja pyydämme lähettämään, jotta MtechMap toimii suunnitellusti. Huomioithan, että MtechMapissa kyseisen Excelin Lisätietoja-sarakkeet voivat sisältää vain numeerista tietoa. Asiakastuki auttaa ja neuvoo mielellään.

Asiakastietojesi tuonnin hoitaa MtechMapin asiakastuki. Saat asiakastuelta ohjeet, kuinka pitää toimia.

Sovelluksessa on ominaisuus, jolla saat ladattua asiakastietosi Excel-tiedostoksi.

Parhaat ohjeet löydät lyhyistä ohjevideoistamme. Yksityiskohtaisemmin löydät tietoa samalta sivulta ohjeartikkeleistamme. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakastukeen.

Katsotaan, miten voimme auttaa Sinua parhaiten.
Ota yhteyttä
Katsotaan, miten voimme auttaa Sinua parhaiten.
Ota yhteyttä