Mikä on MtechMap?2019-01-02T14:50:41+00:00

MIKÄ ON MTECHMAP?

MtechMap on karttapohjainen CRM-sovellus, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti kännykällä ja tabletilla. Sovellus sopii esimerkiksi liikkuvien myynti- ja palveluorganisaatioiden käyttöön. Alta löydät lisää tietoa sovelluksesta ja sen tilauksesta. Tutustu myös ohjevideoihimme.

MtechMapin tilaus onnistuu helposti tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: soita 044 7177 700 tai sähköpostitse support@mtechmap.fi. Palvelemme arkisin 9-16.

MtechMap maksaa 9,90 €/kk/käyttäjä (alv. 0%). Jos sovellusta käyttää yrityksessäsi esimerkiksi viisi henkilöä, on kuukausihinta kokonaisuudessaan 49,50 €/kk (alv. 0%). Ensimmäinen käyttökuukausi on uudelle tilaajalle ilmainen.

MtechMap on web-sovellus, joka toimii selaimella sekä tietokoneella että puhelimessa. MtechMap sovellusta ei tarvitse erikseen ladata, jolloin se ei vie puhelimen tai tabletin tallennustilaa juuri lainkaan. Sovelluksen pikakuvakkeen voi ladata mobiililaitteen aloitusnäyttöön. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että web-sivusta luodaan kirjanmerkki, josta sovellus on nopea avata.

MtechMap toimii toistaiseksi vain Android-mobiililaitteissa. Sovellus toimii myös tietokoneen webselaimilla.
MtechMap toimii yleisimpien selainten uusimmilla versioilla (IE, Firefox, Chrome).
Mene MtechMapin kirjautumissivulle ja klikkaa “Unohtuiko salasana?” -painiketta. Aseta sähköpostikenttään käyttäjätunnuksesi / sähköpostiosoitteesi, jonka olet ilmoittanut käyttäjätilin luonnissa. Järjestelmä lähettää sinulle sähköpostitse linkin, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi uuteen.

MtechMapin nettisivuilta ja MtechMapin YouTube-kanavalta löydät lyhyitä opastusvideoita, jotka keskittyvät yhteen ominaisuuteen kerrallaan. Lupaamme, että teemme vain videoita, joilla MtechMapin opettelu on helppoa.

MtechMapin asiakastuki palvelee sinua sähköpostilla support@mtechmap.fi ja Facebookin chatilla arkipäivisin 9-16 välillä. Voit myös soittaa meille numeroon 044 7177 700.

Sovellusta uudistetaan säännöllisesti. Julkaisemme sovelluksesta uusia versioita, joissa on parannettuja tai uusia ominaisuuksia. Kerromme sinulle tietoja sovelluksen uusista ominaisuuksista julkaistuamme ne. Sovellusta kehitetään asiakaslähtöisesti, joten toiveesi uusista ominaisuuksista kannattaa ehdottomasti kertoa meille. Ota yhteyttä asiakastukeen. Sovellusta myös kehitetään aktiivisesti, joten osa toivotuista ominaisuuksista voi jo olla tulossa.

Tiedot sovellukseen tuodaan Excelillä. Lataa Oppaat-sivultamme Asiakasrekisterin Excel-pohja. Siitä selviää, mitä tietoja pyydämme lähettämään, jotta MtechMap toimii suunnitellusti. Huomioithan, että MtechMapissa kyseisen Excelin Lisätietoja-sarakkeet voivat sisältää vain numeerista tietoa. Asiakastuki auttaa ja neuvoo mielellään.

Asiakastietojesi tuonnin hoitaa MtechMapin asiakastuki. Saat asiakastuelta ohjeet, kuinka pitää toimia.

Sovelluksessa on ominaisuus, jolla saat ladattua asiakastietosi Excel-tiedostoksi.
Parhaat ohjeet löydät lyhyistä ohjevideoistamme.
Kokeile MtechMapia kuukausi veloituksetta. Kokeilujakson jälkeen 9,90 €/kk.
Aloita ilmainen kuukausi
Kokeile MtechMapia kuukausi veloituksetta. Kokeilujakson jälkeen 9,90 €/kk.
Aloita ilmainen kuukausi