Asiakkaamme kertoo – näin MtechMap helpotti elämääni2019-01-28T10:21:58+03:00

ASIAKKAAMME KERTOO

Asiakkaamme kertoo – näin MtechMap helpotti elämääni

Erikoisrehutehdas Vilomix Finland Oy aloitti MtechMapin käytön vuoden 2018 alussa sujuvoittaakseen ja tehostaakseen myyntiä. Vilomixin myyntipäällikkö Antti Riikonen antaa palvelulle kehuja sen helppokäyttöisyydestä ja jouhevuudesta.

Asiakkaiden ja myyntialueiden näkeminen kartalla on tärkeää myyntijohtajalle

Myynti helpottuu, kun asiakkaat saadaan näkymään visuaalisesti ja selkeästi kartalla. MtechMapin avulla myyntialueet saadaan selkeästi dokumentoitua, jolloin Vilomixin myyntiedustajat hahmottavat paremmin oman myyntialueensa ja sen potentiaaliset asiakkaat. Yksi palvelun parhaita ominaisuuksia onkin Riikosen mielestä kartalla piirtäminen ja rajaaminen, joka sujuu helposti.

Myös palvelun visuaalisuus ansaitsee kehuja. ”Visualisointi antaa paremman kokonaiskuvan. Kartasta voi huomata esimerkiksi alueita, joilla emme ole käyneet ollenkaan. Ne näkyvät kartassa heti tyhjänä alueena”. Riikonen kommentoi.

MtechMap on myynnin ohjauksen sekä optimoinnin apuna

MtechMapissa tietoja voidaan suodattaa ja analysoida erilaisilla hakukriteereillä. Tietokannasta pystytään esimerkiksi muodostamaan asiakaskohderyhmiä tai alueellisia myyntivolyymejä ja visualisoimaan ne kartalle.

MtechMap on Vilomixille erityisesti myynnin ohjauksen ja optimoinnin apuväline. ”Palvelun avulla voimme optimoida omaa tekemistämme. Pystymme esimerkiksi näkemään, missä potentiaalisia asiakkaita on, minne kannattaa mennä ja missä järjestyksessä”, Riikonen sanoo. Tällä tavoin myynnin johtaminen helpottuu, jolloin myynnin resursseja pystytään kohdentamaan paremmin.

MtechMap on helppo ottaa käyttöön

Yritykset saavat MtechMapin käyttöönsä avaimet käteen -periaatteella. Jos perustason tietotekninen osaaminen on hallussa, sovelluksen käyttö on Riikosen mukaan helppoa. Pitkiä ja kalliita koulutuspaketteja ei tarvita: ”Käytön oppii nopeasti eikä ohjelma ole liian monimutkainen.”

MtechMap ansaitsee kokonaisuudessaan hyvän arvosanan Vilomixiltä

Vilomixin myyntipäällikkö Antti Riikonen antaa sovellukselle hyvän arvosanan. ”Olemme olleet tyytyväisiä. Palvelu toimii jouhevasti, vaikka dataa on paljon. Hinnoittelukin on kohtuullinen. Myynti hoituu nyt myös huomattavasti sujuvammin ja tehokkaammin.”

Antti Riikonen

Myyntipäällikkö

Vilomix Finland

Katsotaan, miten voimme auttaa Sinua.
Ota yhteyttä